Taartengalerij

Bruidstaarten

Bruidstaarten worden altijd op maat gemaakt. Niet alleen qua ontwerp maar ook qua smaak. Voor bruiloften maken wij bruidstaarten, dripcakes, naked cakes, sweet tables, cupcakes etc. etc. Kijk alvast hier voor wat inspiratie.

Sweet tables voor bruiloften

Een Sweet table op een bruiloft geeft je gasten de mogelijkheid te laten kiezen voor wat ze lekker vinden. Cupcakes, cakesickles, cakepops, potjes fruit, potjes kwarktaart, donuts en een natuurlijk in het midden deĀ  taart. Leuk om samen te brainstormen hoe jullie sweet table eruit komt te zien in de kleuren die je maar wilt. Kijk alvast hier voor wat inspiratie.

Gelegenheidstaarten

Bestaat je bedrijf 10 jaar? Wil je iemand bedanken? Wordt opa 70 jaar? Er zijn nogal wat gelegenheden waarbij een taart niet mag ontbreken. Wil je wat zien? Klik dan maar eens hier.

Kindertaarten en – cupcakes

Er is niks leukers dan je verjaardag vieren. Een mooie frozentaart of een taart met draken. En wat ga je trakteren op school? Wat zou jouw favoriete taart zijn? Neem hier maar eens een kijkje.

Baby(shower) taarten

Rondom een geboorte zijn er nogal wat taarten te maken. Wordt het een meisje of een jongen? Laat Tante Plomm de ‘gender reveal’ taart maken. Met de vriendinnenclub vieren dat je vriendin zwanger is? Laat Tante Plomm dan een babyshowertaart maken. Bekijk hier de mogelijkheden. De beschuit met muisjes na de geboorte smeer je zelf maar.