Prijzen en smaken

Bruidstaarten

Een bruidstaart wordt op maat gemaakt. Geen enkele taart is hetzelfde. Om te zorgen dat jullie taart helemaal naar wens is gaan we eerst aan tafel zitten om alles door te spreken. Bruidstaarten zijn er in alle maten. Dat hangt af van het aantal personen. Smaak is heel persoonlijk. Daar gaan we eerst uitgebreid over praten en daarna gaat Tante Plomm een proeftaartje voor jullie maken. Een bruidstaart kost 9 tot 10 euro per persoon. Dat is exclusief arbeidsintensief decoratiewerk en exclusief opbouw- en leverkosten op locatie.
Op het einde van het vrijblijvende gesprek weten jullie precies wat de taart gaat kosten. Dan maakt Tante Plomm een offerte. Na akkoord op de offerte maakt Tante Plomm een proeftaartje.

Hoe lang voor de bruiloft moeten jullie bellen of mailen? Zo snel mogelijk! Sommige data zijn populair en een bruidstaart maken heeft tijd nodig. Om geen risico te lopen op een volle bakagenda is het goed om zo snel mogelijk contact op te nemen. Mail of bel maar even om een afspraak te maken (06-42200544 / tanteplomm@hotmail.com).

Cupcakes of Sweet Table

Feestelijk, lekker en veelzijdig. Dat kan een aansnijtaart met toren van cupcakes zijn of een uitgebreide Sweet Table. Het is allemaal mogelijk. Prijzen gaan dan per sweet. We bespreken het aan tafel.