Prijzen en smaken

Bruidstaarten

Een bruidstaart wordt op maat gemaakt. Geen enkele taart is hetzelfde. Om te zorgen dat jullie taart helemaal naar wens is gaan we eerst aan tafel zitten om alles door te spreken. Bruidstaarten zijn er in alle maten. Dat hangt af van het aantal personen. Smaak is heel persoonlijk. Daar gaan we eerst uitgebreid over praten en daarna gaat Tante Plomm een proeftaartje voor jullie maken. Een bruidstaart kost 8,50 tot 10,00 euro per persoon. Dat is exclusief arbeidsintensief decoratiewerk en exclusief opbouw- en leverkosten op locatie.
Op het einde van het vrijblijvende gesprek weten jullie precies wat de taart gaat kosten. Dan maakt Tante Plomm een offerte. Na akkoord op de offerte maakt Tante Plomm een proeftaartje.

Door de huidige stijging van grondstoffen zijn de prijzen voor 2023 nog niet vast te stellen.

Hoe lang voor de bruiloft moeten jullie bellen of mailen? Zo snel mogelijk! Sommige data zijn populair en een bruidstaart maken heeft tijd nodig. Om geen risico te lopen op een volle bakagenda is het goed om zo snel mogelijk contact op te nemen. Mail of bel maar even om een afspraak te maken (06-42200544 / tanteplomm@hotmail.com).

Verjaardagstaarten – gelegenheidstaarten

Er is niks zo bijzonder als een verjaardagstaart te krijgen die helemaal bij jou hoort. Al die lieve glunderende gezichtjes in het atelier bij het ophalen van de taart blijven me bij. Alleen is het helaas niet mogelijk om het hele jaar een verjaardagstaart te bestellen. Het kan alleen in het laagseizoen, dit loopt van oktober t/m maart. De overige maanden zit Tante Plomm volledig volgeboekt met bruidstaarten en is er geen ruimte om verjaardagstaarten te maken. Wil je een verjaardagstaart bestellen in het laagseizoen doe dit dat 3 weken van tevoren via de contactpagina. Hier ook geldt, hoe eerder besteld, hoe meer kans op ruimte in de bakplanning. Verjaardagstaarten worden op het afgesproken moment opgehaald en kunnen contant of met de pin betaald worden. (Vaste klanten > graag altijd even mailen).

Prijs per persoon: € 4,75. Dit betreft een taart met basisdecoratie. Voor eventueel boetseerwerk kan er een meerprijs bij komen. De kleinste taart die we maken is vanaf 10 personen.

Vanaf 15 personen kan een taart tweelaags zijn (hoeft dus niet) en vanaf 30 personen kan een taart drielaags zijn (hoeft dus niet)

Tante Plomm kan rekening houden met gluten- en lactose intoleranties. Let op! Tante Plomm maakt geen dripcakes met snoep of chocolaatjes erop. Want Tante Plomm eet zelf alles op voordat het op de taart zit.

 

Cupcakes

Feestelijk, lekker en veelzijdig. Ideaal voor een feestje. Of het nu om een kinderfeestje of een bruiloft gaat, cupcakes kunnen altijd. Je kan ze los maar ook in combinatie met taart bestellen. We kunnen de decoratie geheel naar uw wens aanpassen.

Prijs basiscupcake € 2,75 per stuk,  gevuld of met toef € 3,00 per stuk. Minimale afname 12 stuks.
Prijs minicupcake € 1,80 per stuk, gevuld of met toef € 2,00 per stuk. Minimale afname 24 stuks.

Voor cupcakes met een bewerkelijke decoratie kan een meerprijs gelden.