In haar Plomm mobiel rijden Tante Plomm en haar nichten al jaren van de ene mooie locatie naar de andere. Muziekje aan en de taart achterin. Er zijn een aantal locaties waar zij vaak binnenwandelt en praatjes maakt met al haar vriendenorganisatoren. Elke locatie is apart en uniek. Moeilijk om een keuze te maken. We helpen je een beetje op weg……

Bovendonk in Hoeven
Voor een zorgeloze bruiloft zijn jullie bij Bovendonk aan het goede adres. Bovendonk was vroeger een seminarie en is nu een locatie waar alles mogelijk is. In het gebouw zijn er prachtige zalen en voor een buitenbruiloft biedt de schilderachtige binnentuin een prachtig decor. Jullie kunnen er de hele dag verblijven voor ceremonie, receptie, diner, feest en overnachting. Peggy staat voor jullie klaar! (0165 – 50 75 50 / reserveringen@bovendonk.nl)

Landgoed Wolfslaar in Breda
Ongetwijfeld de mooiste en meest romantische trouwlocatie in Breda. Een zeer ervaren en gezellig team staat hier voor jullie klaar om een originele, intieme en mooie bruiloft te verzorgen.  Landgoed Wolfslaar ligt aan de rand van Breda tussen de bomen. Zowel buiten als binnen staat het garant voor de prachtigste trouwfoto’s. Een mooie bruidstaart is daar op zijn plaats. Het team van Landgoed Wolfslaar kan jullie alles vertellen! (076 – 560 8000 / info@wolfslaar.com)

Hoeve Klein Zundert in Klein Zundert
Tante Plomm heeft een warme band met Hoeve Klein Zundert. Al jaren zijn Willy en Emerance de kracht achter deze bourgondische en gezellige trouwlocatie. Wil jullie ontspannen trouwen? Dan zijn jullie bij hen in goede handen. Willy is ook BABS en daarmee hebben ze alles in huis. Voor Tante Plomm is het altijd weer feest om te leveren en weer even bij te kletsen. Als jullie gaan voor pure gezelligheid, lekker eten en no nonsense, dan is dit je trouwplek! (076 – 5032739 / info@hoevekleinzundert.nl)

De Korenmolen in Princenhage
Deze oude molen is een verborgen parel. Steeds meer bruidsparen ontdekken deze mooie plek. Rustig gelegen aan een boomrijke straat staat daar opeens de oude molen. Om de molen ligt een gezellig terras. Binnen is het ook een mooie authentieke locatie. Het team van Wizard Events is erg gastvrij en staan garant voor een prachtige bruiloftsdag. Klein detail…de Korenmolen ligt vlakbij Tante Plomm. Floor zal jullie graag alle informatie geven. (076 – 785 61 61 / info@wizardevents.nl)

Hotel Nassau in het hart van Breda
Dit monumentale klooster is met grandeur omgetoverd tot een luxueus hotel. De historie is nog te zien in het prachtige pand. Het is “the place to be” in de binnenstad van Breda. In de kapel kunnen jullie trouwen, borrelen en feesten en natuurlijk de bruidstaart aansnijden. En dan zou ik ook gelijk maar blijven slapen. Om in de taal van Hotel Nassau te spreken: don’t say yes, say hell yeah! Bel of mail met het sales & event team voor de mogelijkheden.  (076 – 8884921 / events@hotelnassaubreda.nl)

Partyschip Z8 in Drimmelen / Natuurgebied de Biesbosch

Stap letterlijk in het huwelijksbootje! En daarmee bedoelen we het duurzaamste partyschip van Nederland, de Z8. Met thuishaven Drimmelen bevaren ze het mooie stiltegebied de Biesbosch. Maar ook buiten dit gebied kan getrouwd worden. Het is spectaculair en heel bijzonder. Brigitta is een wervelwind en neemt jullie mee op jullie (trouw)reis. (085 – 0473017 / info@z8-partyboot.nl)

Het Cachot in Geertruidenberg

Het Cachot was vroeger een wapenarsenaal, daarna een gevangenis en is sinds 1988 één van de mooiste locaties van HIER. Prachtig rustig gelegen tussen de bomen geven de zware eikenhouten deuren je toegang tot de mooie witte trendy ruimte met prachtige kroonluchters en imposante schouw. Het team van HIER. bestaat uit een vrolijk team waar gelachen en gefeest mag worden. (0162 – 727516 / info@fortsintgertrudis)
Voor een goede impressie: https://youtu.be/iPO6VqOPm-g

Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg

Vanaf de markt in Geertruidenberg kom je via het poortgebouw op een binnenplein waarop het  monumentale ‘Fort St. Gertrudis’ staat. Het van buiten en binnen karakteristieke Fort biedt alles wat je maar wil. De Binnenplaats van het Fort zelf vormt het hart en daaromheen liggen veel verschillende ruimtes, van modern, robuust tot bourgondisch. Het vrolijke team van HIER. verzorgt ook hier alles wat jullie hart begeert. (0162 – 727516 / info@fortsintgertrudis)
Voor een goede impressie: https://youtu.be/iPO6VqOPm-g

Hotel Princeville aan de rand van Breda
Van der Valk Hotel Princeville is een hotel waar men ingericht is om allerlei verschillende evenementen te organiseren. Het hotel ligt aan de westkant van Breda tegen de rand van het mooie oude wijk Princenhage. De ruimtes van deze locatie zijn perfect verzorgd en of je nu een grote of een kleinere bruiloft hebt maakt niet uit. Alles kan op maat worden verzorgd. Sanne en Henri zijn doorgewinterde organisatoren en bij hen ben je in goede handen! (076 – 5226055 / weddings@princeville.valk.com)

Dennenlucht aan de rand van het Mastbos in Breda
Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is prachtig gelegen in het buitengebied van Breda tegen de rand van het Mastbos. Het is een locatie waar je je welkom voelt. Naast het restaurant hebben ze meerdere ruimtes die jullie kunnen gebruiken voor een sfeervolle bruiloft. Het buitenterrein is een zaligheid met de grote speeltuin en de terrassen. Marloes kan jullie helpen met het vervullen van jullie wensen. Maak een afspraak met haar en blijf dan meteen een pannenkoek eten! (076 – 2042000 / zie contactformulier op www.dennenlucht.nl)

Het Koetshuijs in Strijbeek
Het Koetshuijs is een schitterende landelijk gelegen luxe trouwlocatie, aan de grens van België en op ca. 15 minuten rijden van Breda. De totale sfeer is rustiek met een sfeervolle en exclusieve uitstraling. Het is een uniek pand met een grote tuin en een gezellige kleine fruit boomgaard. Je kunt er zalig zitten. Met de prachtige ruimte binnen en buiten is het een perfect trouwlocatie. Saskia is jullie enthousiaste contactpersoon. (076 – 5230102 / info@hetkoetshuijs.nl)

De Vlaamsche Spijcker in het buitengebied van Dongen
De Vlaamsche Spijcker is de oudst gedateerde Vlaamsche schuur van Nederland en België. Zowel de onder architectuur aangelegde tuin en de vlaamse schuur zelf zijn magisch. Jullie kunnen binnen trouwen bij het open-haardvuur of buiten in het trouwlaantje, de berceau of onder de dakplatanen. Genoeg mooie hoekjes om foto’s te maken en te genieten. Altijd een warm welkom! (06 – 10 64 56 49 / info@devlaamschespijcker.nl)