In de Plomm mobiel rijden Tante Plomm en haar nichten al jaren van de ene mooie locatie naar de andere. In al die jaren heeft Tante Plomm warme banden opgebouwd met een aantal prachtige maar vooral gezellige locaties. Het is altijd fijn om bij deze locaties te mogen leveren en Tante Plomm komt er dan ook graag. Gaan jullie trouwen bij één van deze locaties en kan een bruidstaart niet ontbreken? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar tanteplomm@hotmail.com.

Het Cachot in Geertruidenberg

Het Cachot was vroeger een wapenarsenaal, daarna een gevangenis en is sinds 1988 één van de mooiste locaties van HIER. Prachtig rustig gelegen tussen de bomen geven de zware eikenhouten deuren je toegang tot de mooie witte trendy ruimte met prachtige kroonluchters en imposante schouw. Het team van HIER. bestaat uit een vrolijk team waar gelachen en gefeest mag worden. Bel of mail Lindsey maar (0162 – 727516 / info@fortsintgertrudis)
Voor een goede impressie: https://youtu.be/iPO6VqOPm-g

Landgoed Wolfslaar in Breda
Ongetwijfeld de mooiste en meest romantische trouwlocatie in Breda. Een zeer ervaren en gezellig team staat hier voor jullie klaar om een originele, intieme en mooie bruiloft te verzorgen.  Landgoed Wolfslaar ligt aan de rand van Breda tussen de bomen. Zowel buiten als binnen staat het garant voor de prachtigste trouwfoto’s. Een mooie bruidstaart is daar op zijn plaats. Kevin kan  jullie er alles over vertellen! (076 – 560 8000 / info@wolfslaar.com)

Hoeve Klein Zundert in Klein Zundert
Tante Plomm heeft een warme band met Hoeve Klein Zundert. Al jaren zijn Willy en Emerance de kracht achter deze bourgondische en gezellige trouwlocatie. Wil jullie ontspannen trouwen? Dan zijn jullie bij hen in goede handen. Willy is ook BABS en daarmee hebben ze alles in huis. Voor Tante Plomm is het altijd weer feest om te leveren en weer even bij te kletsen. Als jullie gaan voor pure gezelligheid, lekker eten en no nonsense, dan is dit je trouwplek! (076 – 5032739 / info@hoevekleinzundert.nl)

De Vlaamsche Spijcker in het buitengebied van Dongen
De Vlaamsche Spijcker is de oudst gedateerde Vlaamsche schuur van Nederland en België. Zowel de onder architectuur aangelegde tuin en de vlaamse schuur zelf zijn magisch. Jullie kunnen binnen trouwen bij het open-haardvuur of buiten in het trouwlaantje, de berceau of onder de dakplatanen. Genoeg mooie hoekjes om foto’s te maken en te genieten. Altijd een warm welkom bij Kirsten! (06 – 10 64 56 49 / info@devlaamschespijcker.nl)

Bovendonk in Hoeven
Trouwen in een inspirerend cultuurhistorisch erfgoed? Waar je je huwelijksdag van begin tot eind mét overnachting kunt vieren? Dan is Bovendonk de locatie om de mooiste dag van jullie leven in een romantische en ongedwongen stijl te vieren! Er zijn verschillende sfeervolle zaken en een binnentuin. Alles om jullie dag tot een prachtige dag te maken. (0165 – 507550 / trouwen@bovendonk.nl)

De Fazant in het Ulvenhoutse Bos
De Fazant is een gastvrije locatie midden in het bos. Zowel binnen als buiten is er van alles mogelijk. Ze hebben drie zalen en een prachtige buitenplaats die speciaal voor jullie gemaakt is. De hele dag worden jullie en je gasten heerlijk verwend. Kortom een hele gezellige plek, gewoon even gaan kijken. Vera regelt alles bij de Fazant als het om trouwen gaat. (076 – 561 30 95 / info@defazant-ulvenhout.nl)

De Korenmolen in Princenhage
Deze oude molen is een verborgen parel. Steeds meer bruidsparen ontdekken deze mooie plek. Rustig gelegen aan een boomrijke straat staat daar opeens de oude molen. Om de molen ligt een gezellig terras. Binnen is het ook een mooie authentieke locatie. Het team van Wizard Events is erg gastvrij en staan garant voor een prachtige bruiloftsdag. Klein detail…de Korenmolen ligt vlakbij Tante Plomm. Naomi zal jullie graag alle informatie geven. (076 – 785 61 61 / info@wizardevents.nl)

Hotel Nassau in het hart van Breda
Dit monumentale klooster is met grandeur omgetoverd tot een luxueus hotel. De historie is nog te zien in het prachtige pand. Het is “the place to be” in de binnenstad van Breda. In de kapel kunnen jullie trouwen, borrelen en feesten en natuurlijk de bruidstaart aansnijden. En dan zou ik ook gelijk maar blijven slapen. Om in de taal van Hotel Nassau te spreken: don’t say yes, say hell yeah! Bel of mail met het sales & event team voor de mogelijkheden.  (076 – 8884921 / events@hotelnassaubreda.nl)

Hotel Princeville aan de rand van Breda
Van der Valk Hotel Breda is een officiële trouwlocatie waar u alles onder één dak beleefd. Zij beschikken over meerdere feestzalen en een feestelijk ingerichte bar. Deze zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Van der Valk Hotel Breda is gelegen aan de westkant van Breda tegen de rand van de mooie oude wijk Princenhage. Van JA tot Z regelen zij alles voor u. Neem snel vrijblijvend contact op om de locatie te bezichtigen via weddings@vandervalkbreda.com of per telefoon via 076 522 60 55.

 

Partyschip Z8 in Drimmelen / Natuurgebied de Biesbosch

Stap letterlijk in het huwelijksbootje! En daarmee bedoelen we het duurzaamste partyschip van Nederland, de Z8. Met thuishaven Drimmelen bevaren ze het mooie stiltegebied de Biesbosch. Maar ook buiten dit gebied kan getrouwd worden. Het is spectaculair en heel bijzonder. Brigitta is een wervelwind en neemt jullie mee op jullie (trouw)reis. (085 – 0473017 / info@z8-partyboot.nl)

De Schellenboom in Oosterhout

Midden in het centrum van Oosterhout is dit een geweldige locatie. Een historisch 16-eeuws monument met een unieke Engelse binnentuin. Binnen en buiten lopen in elkaar over en dit geeft alle mogelijkheden die je maar wilt. Wat is er leuker om te trouwen in een theater? Wij komen er supergraag omdat dit een vat vol met warmte en gastvrijheid is. Joost regelt het allemaal voor jullie. (06 – 20019479 / trouwen@deschellenboom.nl)

Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg

Vanaf de markt in Geertruidenberg kom je via het poortgebouw op een binnenplein waarop het  monumentale ‘Fort St. Gertrudis’ staat. Het van buiten en binnen karakteristieke Fort biedt alles wat je maar wil. De Binnenplaats van het Fort zelf vormt het hart en daaromheen liggen veel verschillende ruimtes, van modern, robuust tot bourgondisch. Het vrolijke team van HIER. verzorgt ook hier alles wat jullie hart begeert. (0162 – 727516 / info@fortsintgertrudis)
Voor een goede impressie: https://youtu.be/iPO6VqOPm-g

Het Koetshuijs in Strijbeek
Het Koetshuijs is een schitterende landelijk gelegen luxe trouwlocatie, aan de grens van België en op ca. 15 minuten rijden van Breda. De totale sfeer is rustiek met een sfeervolle en exclusieve uitstraling. Het is een uniek pand met een grote tuin en een gezellige kleine fruit boomgaard. Je kunt er zalig zitten. Met de prachtige ruimte binnen en buiten is het een perfect trouwlocatie. Saskia is jullie enthousiaste contactpersoon. (076 – 5230102 / info@hetkoetshuijs.nl)