Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Tante Plomm is naast het ‘Tante zijn’ ook een bedrijf en daarom zijn er algemene voorwaarden voor de bestellingen. Dan kan er geen misverstand ontstaan. Deze algemene voorwaarden zijn op de website te vinden onder de tab ‘contact’. Tante Plomm gaat er vanuit dat je deze gelezen hebt voor je een bestelling doet.


Artikel 1 – Het begint bij het begin: wie is wie en wat is wat?

Klant: dat ben jij want jij bestelt een bruidstaart of andere gelegenheidstaart. Of cupcakes of iets anders lekkers dat uit de keuken van Tante Plomm komt

Tante Plomm: dat ben ik. Ik maak die lekkere taart of ander lekkers met liefde, passie, ingrediënten en allerlei materialen.

Maar om het volledig en belangrijk te maken is het als volgt:
Tante Plomm
Laan van Mertersem 18

4813 GH   Breda

Telefoonnummer: 06- 42 20 05 44

Mailadres: tanteplomm@hotmail.com

KvK nummer: 60918284
BTW nummer: NL124431963B02
Bankrekening: NL11 INGB 0793 0022 73

 

Artikel 2 – De bestelling en de betaling

Bestellingen kunnen op allerlei manieren gedaan worden, via de telefoon, de mail, de website en internet. Tante Plomm reageert zo snel mogelijk. Soms zit ze met haar hoofd in de oven en kan ze niet meteen antwoorden. Als je je vraag achterlaat neemt zo contact op zodra ze is afgekoeld.

 

Bruidstaarten:

Bruidstaarten worden samen ontworpen met Tante Plomm en het bruidspaar. Aan het einde van dat gesprek rekent Tante Plomm de prijs uit. Daarna maakt ze de offerte en mailt deze naar jullie toe. Dan kunnen jullie er nog even over praten. Deze offerte is 14 dagen geldig. Dan wil Tante Plomm via de mail akkoord op de offerte. Dan is dat voor Tante Plomm en voor het bruidspaar heel erg duidelijk. Als je tussentijds nog wijzigingen aanbrengt in het ontwerp kan dat meerkosten opleveren. Twee weken voor de bruiloft wordt de factuur gemaild met een betalingstermijn van 14 dagen wat neerkomt op betaling vlak voor de bruiloft.

Bij de prijs inbegrepen zit een proeftaartje. Neem je de taart bij Tante Plomm af dan hoef je hiervoor niet te betalen. Besluit je uiteindelijk de taart ergens anders af te nemen, dan krijg je een factuur voor de betaling van het proeftaartje.

In geval van wanbetaling wordt je factuur na 6 weken overgedragen aan het incassobureau. Blijf je daarna nog steeds in gebreke? Dan wordt het overgedragen aan de deurwaarder.

 

Gelegenheidstaarten of ander lekkers:

Als je Tante Plomm gebeld, gemaild of via social media een vraag hebt gesteld over een taart of iets ander lekkers gaan we afspraken maken. Tante Plomm stelt vragen en als zij precies weet wat jij wilt bestellen zet ze je bestelling definitief in de bakagenda. Dan weet jij de prijs al want dat is namelijk belangrijk. Ook wordt de dag en het tijdstip van ophalen afgesproken. Dan is er geen weg meer terug. Je gaat taart eten. Bij het ophalen kun je met je pinpas betalen of contant. Je mag het ook vooraf overmaken.

 

Artikel 3 – wat kost dat nou, zo’n taart?

De prijs van bruidstaarten wordt aan tafel besproken. De prijzen van verjaardagstaarten en cupcakes staan op de website. Als klant weet je altijd vooraf wat je bestelling gaat kosten. Tante Plomm houdt wel van verrassingen maar niet als het over geld gaat. En dat herken je vast wel. Alle prijzen zijn altijd inclusief BTW.

 

Artikel 4 – Wanneer bestellen! Bestellingstop! Ophalen of leveren!

 

Tante Plomm kan heel hard werken maar wil ’s nachts gewoon slapen en niet doorwerken. Dus als de bakagenda vol zit kun je ervan uit gaan dat de bakagenda propvol zit. En dan kan er geen taart of cupcake meer bij. Chique gezegd behoudt Tante Plomm zich het recht voor om NEE te zeggen. Dit gebeurt niet meer als de taart al definitief in de bakagenda staat. Dan is het geregeld. Maar als je mailt of belt om een taart te bestellen kan die datum al volgeboekt zitten. Een typisch geval van helaas pindakaas. Bestel dus je taart zo vroeg mogelijk. Eigenlijk zodra je het weet dat je een taart wilt. En dat geldt helemaal voor bruidstaarten. Voor jullie is de bruiloft misschien pas over een half jaar maar bij Tante Plomm staan vaak al tot een jaar voor de bruiloft bruidstaarten in haar agenda.

 

Verjaardagstaarten worden nooit geleverd. Die kunnen worden opgehaald op de afgesproken datum en tijd bij Tante Plomm. Tante Plomm kan een handje helpen de taart in de auto te zetten. En dan houdt de verantwoordelijkheid van Tante Plomm op. Want het is natuurlijk niet slim om met 120 kilometer per uur de bocht te nemen en dan is het toch echt je eigen schuld dat je taart over je hele auto ligt uitgesmeerd.

Bruidstaarten worden op de locatie geleverd. Tante Plomm belt altijd met de locatie een dag voor de bruiloft. Dan gaat ze ze met de taart op pad. Op locatie zet ze de taart neer. Er moet altijd iemand aanwezig zijn op de locatie. Tante Plomm vertrekt als de taart is opgebouwd en gaat niet als een zoutpilaar ernaast de wacht staan houden. Eigenlijk is dat altijd geregeld hoor maar het klinkt zo leuk. Als de taart is neergezet maakt Tante Plomm een foto als bewijs dat de taart netjes is afgeleverd. Als Tante Plomm is vertrokken en je dronken oom valt tegen de taart kan Tante Plomm daar niks aan doen. Dan heb je toch echt zelf je oom te dronken gevoerd.

Puntje van aandacht, zelf bordjes, vorkjes, taartmes en taartschep verzorgen.

Tante Plomm heeft taartschalen, standaards, plateaus die je kan lenen. Wel in de week na de bruiloft terugbrengen naar Tante Plomm. Dat is verplicht.

 

Artikel 5 – wat bewaart Tante Plomm over jou?

 

Tante Plomm hanteert een formulier waar je naam, adres, telefoonnummer en mailadres op staat. Dat gebruikt zij om facturen te maken en om mensen te kunnen bereiken. Daarna doet zij er niks meer mee. De formulieren zitten in een map en worden na 5 jaar vernietigd. Persoonsgegevens worden nooit aan derden doorgegeven.

 

Artikel 6 – Tante Plomm is nooit ziek maar wat als….

 

Tante Plomm is echt nooit ziek. Gelukkig maar. Maar toch kan er wel eens iets gebeuren en dan zal zij haar uiterste best doen om nicht Plomm of collega taartenbakkers te benaderen om haar werk over te nemen.

Er kan zich een situatie van overmacht voordoen. Bij het overlijden van familieleden in de eerste graad gaat bij Tante Plomm het licht even uit. Zij zal dan nog proberen over te dragen maar als dat niet lukt hebben jullie pech gehad. Ook als het huis afbrandt wordt het wat moeilijk.

 

Artikel 7 – Vervelende dingen!

 

In de keuken van Tante Plomm worden allerlei producten gemaakt die allergenen kunnen bevatten. Zij zal haar uiterste best doen om rekening te houden met het produceren met eventuele allergieën maar zij kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele allergische reacties.

 

Tante Plomm is best handig maar er kan wel eens wat gebeuren. Het is gebeurd! Een bruidstaart leveren in een achtertuin terwijl er 3 kinderen door een gang rennen en er ook nog een hond rondloopt. En de taart stond er prachtig bij maar om in die achtertuin te komen was toch een hele survivaltocht. Die keer ging het goed. Maar er is ook wel een keer een bruidstopper door de wind gevallen en het hoofd van de man brak af. Nu een leuk verhaal maar op dat moment niet. Of die keer dat het bovenste taartje wat inzakte. Dan zakt het hart van Tante Plomm ook een beetje veel in. Tante Plomm doet haar uiterste best om bruidstaarten heel op locatie te krijgen maar er kan wel eens wat gebeuren. Tante Plomm zal altijd proberen het weer goed met jullie te maken. Want zij is er net zo beroerd van als jullie. Laat het wel even weten als er iets niet in orde was. Graag binnen 2 dagen.

 

Klaar met lezen? Dan kun je nu bestellen! Hartelijke groeten.